Tour de Forsyning – Gå-hjem-møde hos Affald Varme Aarhus 4. november 2020 (Danish language event)

Date: 23/10/2020

Tour de Forsyning - Kun for medlemmer

Kære medlemmer,

I dette efterår lancerer DBDH et nyt initiativ, som vi har døbt ”Tour de Forsyning”. Vi håber at I alle vil tage godt imod det – såvel rådgivere, som leverandører og forsyninger.

Tanken er at invitere jer til en række gå-hjem-møder på forskellige spændende forsyninger, som hver især f.eks. har en ny og spændende teknologi som er interessant at se og at høre om. Der kan være meget andet på agendaen hos den enkelte forsyning, f.eks. fremtidige projekter, eller problemstillinger, som man ønsker at præsentere og få input til.

Kort sagt – vi ønsker at skabe et forum for netværksmuligheder i en mindre forsamling end vore sædvanlige medlemsmøder, og finde inspiration til nye teknologier eller måder at arbejde på for alle.

Forsyningen er vært – men vi giver også plads til en eller to leverandører som vil være medvært og præsentere noget nyt!

Vi planlægger løbende møder, men følgende møder er allerede i kalenderen:

4. november, Affald Varme Aarhus
17. november, Hillerød Forsyning
10. december, Næstved Fjernvarme
12. januar, Skagen/Frederikshavn Forsyning, Energibyen

Mærk jer datoerne – I vil modtage invitation og program løbende.

I dag lægger vi stærkt ud med invitation til at besøge Affald Varme Aarhus onsdag den 4. november kl. 14-17 som sætter fokus på cirkulær økonomi. Trenden i samfundet er, at der er stort fokus på, hvilket klimaaftryk et produkt eller en vare sætter, og i fremtiden kan klimaaftrykket meget vel blive et vigtigt konkurrenceparameter.

Hvilken overvejelser har din virksomhed gjort sig?

På gå-hjem-mødet hos AffaldVarme Aarhus kan du få inspiration til, hvilke overvejelser en virksomhed bør gøre sig, før man sætter sit produkt i produktion. Hvordan sikrer man, at materialerne og råstofferne i produktet, kan genanvendes, når det er udtjent? Hvilke genbrugsråmaterialer findes der på markedet, og hvilke er der på vej? Det vil AffaldVarme Aarhus’ specialist i cirkulær økonomi Tom Ellegaard fortælle om, og vi kommer også omkring et besøg på AVA-green, der til daglig forædler byggeaffald til nye byggematerialer (Her er praktisk tøj et must!).

Kort program for eftermiddagen med start kl. 14.00
• Vi bydes velkommen af Elsebeth Arendt, fjernvarmechef, Affald Varme Aarhus
• Kort og godt om Affald Varme Aarhus v/ Elsebeth.
• Cirkulær økonomi v/ Tom Ellegaard, ingeniør og specialist i cirkulær økonomi, Affald Varme Aarhus
• Spørgsmål og dialog med alle
• Anvendelse af genbrugsplast til produktion af præisolerede fjernvarmerør v/Peter Jorsal, Product & Academy Manager, Logstor
• Rundvisning AVA-green
• Afslutning med netværk, grillpølser, øl og vand. Vi besøger Danfoss’ udstillingstrailer og ser moderne og energivenlige fjernvarmeløsninger v/Nick Thingholm Baandrup, Area Sales Manager, Danfoss.

Kl. 17.00: Tak for i dag.

Praktiske informationer:
Deltagerantal: max. 30 deltagere
Mødeadresse: Forbrændingsanlægget i Lisbjerg, Ølstedvej 20, 8200 Aarhus N
Påklædning: Praktisk tøj
Tilmelding: via mail til pz@dbdh.dk senest 26. oktober
Pris for hele molevitten: DKK 500,00 ex. moms.

Vi glæder os til at se jer!

Feel free to send me your registration by email today, Pia Zimmermann pz@dbdh.dk