Home Uncategorized Praktikant søges til DBDH

Praktikant søges til DBDH

by dbdh

Er du interesseret i kommunikation inden for energi og grøn udvikling, så er denne stilling måske noget for dig.

Er du velformuleret på både dansk og engelsk, og er du dygtig til at analysere og skrive artikler? Og vil du være med til at skabe værdi for vores medlemmer? Så er du måske den praktikant vi søger.

DBDH er en brancheorganisation der arbejder med eksport af fjernvarmeteknologi og know-how. Vi repræsenterer ledende aktører inden for den danske fjernvarmeindustri og har til formål at fremme danske erhvervsvirksomheders eksport inden for fjernvarme- og kølesektoren (produktion, transmission og distribution). Vi arbejder ud fra følgende mission: Promoting district energy for a green city development.

Vi søger en profil med en baggrund inden for kommunikation. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte opdatering af vores danske hjemmeside fjernvarmeindustrien.dk. Du vil også skulle assistere med vedligeholdelse af vores engelske hjemmeside, som er koncentreret om organisationens internationale arbejde. Til begge hjemmesider skal du også udarbejde nyheder, artikler og cases om vores medlemmer. Derudover skal du besøge og interviewe medlemmer til artikler i vores magasin Hot Cool, som er verdens førende fagblad inden for fjernvarme og fjernkøling.

Øvrige opgaver er bl.a. udarbejdelse af PowerPoints til foredrag, koordination af igangværende filmprojekt, samt evt. udarbejdelse af lettere grafisk informationsmateriale. Der kan komme øvrige opgaver hen ad vejen. Grafiske færdigheder er et plus, men ikke et krav.

Vi forventer, at du:
• Er fleksibel og åben for mange opgavetyper
• Kan arbejde selvstændigt og tage ansvar for egne opgaver
• Er serviceminded, udadvendt og god til at samarbejde

Om stillingen
Du bliver en del af et mindre sekretariat med adresse på Frederiksberg, som bl.a. arrangerer eksportfremstød, udenlandske delegationsbesøg i Danmark, konferencer, medlemsmøder, udgiver fagbladet Hot Cool samt udsender nyhedsbreve og pressemeddelelser. Desuden er vi i øjeblikket i gang med en række udviklingsopgaver, bl.a. i form af en styrket fokus på eksport til udvalgte byer, oprettelse af en række medlemsfokusgrupper, opbygning af pressekontakter og en styrkelse af vores samarbejde med øvrige brancheorganisationer. Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Lønnen er 4.500 kr. om måneden. Praktikken løber fra 1. februar til slutningen af juni 2015. Vi forventer at afholde samtaler medio januar.

Indsend ansøgning og CV til Kathrine Windahl på kw@dbdh.dk.