Informationsmøde om Danmarks landeprogrammer på energiområdet

Date: 25/02/2015

Hør om Energistyrelsens landeprogrammer og eksportinitiativer i Kina, Mexico, Sydafrika, Vietnam, Ukraine, Tyrkiet, Indonesien, Tyskland, Storbritannien og Maryland.

Klima-, Energi- og Bygningsministeriet og Energistyrelsen inviterer til informationsmøde om Danmarks energisamarbejde med en række udvalgte lande:

Tirsdag d. 3. marts 2015, fra kl. 14-16:30, Energistyrelsens kantine, Amaliegade 44, 1256 København K.

Arrangementet vil fokusere på synergier mellem dansk myndighedssamarbejde og virksomheders eksportorientering på energi- og klimaområderne med følgende indhold:

• Introduktioner til Danmarks internationale arbejde med energi og klima ved kontorchef Rasmus Abildgaard Kristensen, Klima-, Energi- og Bygningsministeriet, og kontorchef Anton Beck, Energistyrelsen.
• Paneldiskussion med danske eksportvirksomheder inden for bl.a. cleantech, bæredygtig rådgivning og vedvarende energi. Panelet vil fremlægge erfaringer fra deres succeser og udfordringer i udlandet, og diskutere hvordan kommercielle initiativer bedst kan kombineres med myndighedssamarbejde for at fremme eksport af dansk teknologi og know-how.
• Speed-dating café med mulighed for at møde lokale energieksperter fra Kina, Vietnam, Sydafrika og Mexico, kommende energirådgivere i Tyrkiet og Ukraine samt eksperter fra Energistyrelsen, som er involveret i disse programmer og med Maryland og Indonesien.

Arrangementet er gratis, men vi beder venligst om tilmelding via email til Jesper Packert Pedersen, jppe@ens.dk, senest torsdag d. 26. februar. Jesper kan også træffes på telefon 41 12 32 25, hvis der er spørgsmål til arrangementet.