Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Medlemsmøde

6. December 2018

Medlemsmøde

DBDH holder medlemsmøde den 6. december 2018, hvor vi sætter fokus på hele tre områder: DBDH’s Strategi, Digitalisering i Fjernvarmebranchen og Innovationstorvet

DBDH’s bestyrelse arbejder på en ny og opdateret strategi som alle medlemmer har bidraget til via besvarelse af udsendt spørgeskema i oktober. Efter analyse af svarene dedikerer vi en del af medlemsmødet til en præsentation af bestyrelsens forslag til ny strategi, og en grundig drøftelse med alle medlemmer. Herefter arbejder bestyrelsen videre på baggrund af drøftelsen, og den endelige strategi vil være klar til generalforsamlingen i marts 2019.

Digitalisering i Fjernvarmebranchen er et stort og højaktuelt emne, og derfor har vi inviteret eksperter på området til at give en generel introduktion til hvordan digitalisering vil influere på sektoren samt identificere barrierer og perspektiver inden for de tre områder: produktion, distribution og bygning/forbrugerled. Vi afslutter med en åben debat, som vil blive modereret af Steen Schelle Jensen, Kamstrup.

Vi gentager også sidste års succes med Innovationstorvet!
Har din virksomhed nye innovationer og tiltag, du ønsker at drøfte med øvrige medlemmer af DBDH? Så meld dig til Innovationstorvet. Vi giver dig en stadeplads, hvor du møder samtlige af deltagerne på medlemsmødet i 5-6 runder af 10 minutter. Her får du en unik mulighed for at skabe interesse for din ide, og samle nye ideer og inspiration i dialog med de bedste i branchen. Fortæl om dine ønsker til udvikling, partnerskaber, eksportmarkeder og kom hjem med nye ideer og inspiration til videre udvikling.

Se programmet her her

Details

Date:
6. December 2018
Event Category: