Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Medlemsmøde 3. december 2020 – webinar (Members/Danish only)

3. December 2020 @ 1:30 pm - 4:35 pm

Tema:  Fjernvarmens rolle i sektorkobling 2.0.

Kære medlemmer,

Vi glæder os meget til at se jer til næste medlemsmøde som afholdes som Webinar den 3. december fra kl. 13.30-16.35

Vi kan denne gang ikke møde fysisk, men vi har til gengæld lagt os i selen for at sammensætte både et fagligt spændende program, men samtidig – og ikke mindst – et program hvor vi i den grad vil understøtte en anden vigtig del af vore medlemsmøder – nemlig netværket.

Webinaret giver en række sjove og udfordrende muligheder når man skal tænke i netværk. Det er jo så nemt og går helt af sig selv når vi mødes fysisk! Det fysiske møde springer vi denne gang over – i stedet for krydrer vi vores medlemsmøde – ind i mellem de spændende oplæg – med nye måder at interagere på:

  • Vi arrangerer 3 workshop-grupper specifikt på sektorkoblingens effekt på forsyninger og industri, samt potentialet for Power to X. Her kommer I helt tæt på de tre oplægsholdere og rig mulighed for at drøfte emnerne i en lille kreds.
  • Vi skal en tur til Assens – her har vi på forhånd været på site visit med et kamera og direktør Marc Roar Hintze som fortæller om projektet. Du finder filmene her:
  • Efter filmens fremvisning er vi på live-chat med Marc.
  • Innovationstorvet, som I kender så godt,  giver med den digitale mødeform nye muligheder: 3 virksomheder tager imod os på deres egen site. Vi er med på live kamera, når virksomhederne fortæller om deres innovative løsninger og udfordringer – måske med en reference til sektorkobling? Skal din virksomhed være med på Innovationstorvet? Så kontakt os snarest muligt – der er helt sikkert rift om pladserne.
  • Og hvad med kaffepauserne? I må selv sørge for kaffen, men vi vil sørge for netværket. I bliver fordelt i grupper, og med kameraet på, bliver det muligt at præsentere jer selv for nye ansigter og drøfte dagens tema eller hvad I nu har behov for. Vi roterer grupperne så alle møder alle. Det kaldes også speeddating

Se hele programmet her

Kontakt person: Pia Zimmermann, pz@dbdh.dk eller +45 2926 0380

 

For yderligere information om at blive DBDH-medlem se her

Details

Date:
3. December 2020
Time:
1:30 pm - 4:35 pm

Organiser

Pia Zimmermann
Phone:
+45 29260380
Email:
pz@dbdh.dk