Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fjernvarmeindustriens Årsmøde 2014

11. September 2014

Mød medlem af Europa-Parlamentet Morten Helveg Petersen, som netop er indtrådt i posten som næstformand i Udvalget for Industri, Forskning og Energi, på Fjernvarmeindustriens årsmøde torsdag den 11. september 2014.

Temaet på årsmødet er: Forretningsudvikling i Fjernvarmebranchen – innovative løsninger.

 Mødet er opdelt i to dele, hvor DEL I er et besøg til Maabjerg Energy Concept, som netop har modtaget 293 millioner i EU støtte til fortsat at udvikle og drive projektet. Se artikel her . Der vil under besøget være rundvisning på både biogasanlægget og affaldsforbrændingsanlægget.

DEL II fortsætter på Nørre Vosborg Herregård og indledes med publicering af den nyeste rapport om fjernvarmebranchen. Vi vil præsentere rapporten, som indeholder de nyeste tal fra branchen, og får  Morten Helveg Petersens refleksion på rapporten. Endvidere vil Morten Helveg Petersen bl.a. komme ind på perspektiverne for energieffektivitet i Europa.

Herefter belyses temaet, Forretningsudvikling i fjernvarmebranchen – innovative løsninger, fra flere vinkler af følgende indlægsholdere, inden vi afslutter med en debat om emnet:

Flemming Kielgast, varmeforsyningschef, Aalborg Forsyning
Kristian Beyer, Frederiksberg Forsyning
Stig Niemi Sørensen, Enopsol
Göran Wilke, EXERGI Partners
Nils Villemoes, foredragsholder om ledelse, udvikling og BØVL!

Mødet forventes afsluttet ca. kl. 17.30. Herefter er der generalforsamling i FIF Marketing  og middag/netværk på Nørre Vosborg Herregård.

Se meget mere i vedhæftede invitation med fuld beskrivelse af programmet, og husk at sende tilmeldingen til DBDH, Stæhr Johansens Vej 38, 2000 Frederiksberg, e-mail: pz@dbdh.dk senest den 18. august..

Download den officielle invitation her og se mere information om årsmødet her: [wpfilebase tag=fileurl id=443 linktext=’Årsmøde invi 2014 ‘ /]

Details

Date:
11. September 2014

Organiser

Venue

Fjernvarmeindustriens Årsmøde 2014
Vembvej 35
Nørre Vosborg, 7570
+ Google Map
Phone
3818 5440