Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fjernvarmebranchen Energipolitiske Konference

8. September 2021 @ 9:15 am - 9:00 pm

Fjernvarmens rolle i grønne fyrtårnsprojekter og reguleringer i fjernvarmebranchen

Gå ikke glip af branchemødet i fjernvarmen 2021, som i år sætter fokus på: Fjernvarmens rolle i grønne fyrtårnsprojekter og reguleringer i fjernvarmebranchen.

Branchemødet er et samarbejde mellem Grøn Energi, Dansk Fjernvarme og Fjernvarmeindustrien, og finder sted onsdag den 8. september som et heldagsarrangement med efterfølgende middag.

Branchemødet indledes med et site visit til Taarnby Energicentral, hvor vi får indblik i den unikke kombination af et kølelager og spildevandsenergi med fjernkøling og fjernvarme i ét anlæg. Derefter fortsættes med frokost på Langelinie Pavillonen, hvor også konferencen afholdes. Her sættes fokus på European Green deal,  grønne fyrtårnsprojekter og reguleringer i fjernvarmebranchen, men byder også her i valgåret på en borgmesterdebat om fjernvarmens rolle i klimaambitionerne i kommunerne.

TILMELDING

Læs mere om branchemødet i vedhæftede invitation og tilmeld dig via Dansk Fjernvarmes hjemmeside.  Bemærk at der er plads til max. 100 deltagere og tilmelding er derfor efter ”først til mølle” princippet. Tilmelding

Se programmet her.

 

Details

Date:
8. September 2021
Time:
9:15 am - 9:00 pm
Event Category:
Event Tags:

Organiser

Pia Zimmermann
Phone:
+45 29260380
Email:
pz@dbdh.dk

Venue

Langelinie Pavillonen
Langelinie 10 København 2100 Denmark + Google Map
View Venue Website