Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Temadag om bestyrelsesdialog i forbindelse med udvidelser

25 January

Udvidelse af forsyningsområdet er en stor beslutning, som skal debatteres indgående i fjernvarmeselskabernes bestyrelser. Grøn Energi og DBDH inviterer til temadag med fokus på bestyrelsens diskussioner og behov.

På temadagen går vi i dybden med konkrete erfaringer, analyser og relevante diskussioner om økonomi, risici og strategiske prioriteringer.  Hvordan kan man sikre en robust investering for fjernvarmeselskabet? Hvilke parametre er de vigtigste at holde øje med? Hvad er erfaringerne fra andre selskaber?

Du får ny viden og inspiration med hjem til diskussionerne i jeres selskab og bestyrelse. Der er stor forskel på de tilbud, som tilbydes til forskellige nye fjernvarmeområder. Du kan fx høre mere om, hvorfor nogle selskaber har valgt at tilbyde gratis tilslutning eller tryghedsordning. Vi graver også dybere ned i, hvordan der bliver justeret på tilbuddene til de nye kunder – i takt med udviklingen i priserne.

Som altid, har du alle muligheder for at stille spørgsmål og deltage i diskussionerne.

Er temadagen noget for dig?

Temadagen henvender sig til bestyrelsesmedlemmer og ledere i alle fjernvarmeselskaber, som forventer at udvide med nye kunder i de kommende år. Rådgivere som hjælper fjernvarmeselskaber med økonomiske analyser og sammensætning af det rigtige tilbud til kunder i kommende fjernvarmeområder, er også velkomne til at komme og deltage i vidensdeling og diskussioner.

Heldags arrangement 25. januar 2023

Adresse: Fjernvarmens Hus, Merkurvej 7, 6000 Kolding

Du kan tilmelde dig her

Husk at der er rabat til DBDH medlemmer.

 

Details

Date:
25 January
Event Category:

Organiser

Hanne Kortegaard Støchkel
Phone:
+45 6059 2705
Email:
hks@dbdh.dk

Other

PARTICIPATION
OPEN FOR ALL
EVENT TYPE
MEETING