Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

DBDH Medlemsmøde

6. December 2022

Mange tak til Grundfos for at lægge rammer til en inspirationsrig dag for DBDH's medlemmer. Se billeder og download dagens præsentationer herunder:

DBDH medlemsmøde 6. december 2022 hos Grundfos i Bjerringbro DBDH medlemsmøde 6. december 2022 hos Grundfos i Bjerringbro DBDH medlemsmøde 6. december 2022 hos Grundfos i Bjerringbro DBDH medlemsmøde 6. december 2022 hos Grundfos i Bjerringbro DBDH medlemsmøde 6. december 2022 hos Grundfos i Bjerringbro DBDH medlemsmøde 6. december 2022 hos Grundfos i Bjerringbro DBDH medlemsmøde 6. december 2022 hos Grundfos i Bjerringbro DBDH medlemsmøde 6. december 2022 hos Grundfos i Bjerringbro DBDH medlemsmøde 6. december 2022 hos Grundfos i Bjerringbro

Wärmewende i Tyskland v/Christian Bjerrum Jørgensen

Viborg Varme v/Morten Abildgaard

Vejle Kommune v/Christina Holmbjørn

VELKOMMEN

Sønderborg Varme og Danfoss

Præsentation til spørge runde

Svar fra spørge runde

Egedal og Pernexus

Lavtemperaturfjernvarmens rolle i fremtidens energisystem v/Dorte Skaarup Østergaard, Planenergi

Dansk Fjernvarme v/Nikolai Kipp

Den Digitale Varmemester v/Kamstrup og DIN Forsyning

DAGENS TEMAER

- Udrulning af fjernvarme i DK og Europa
- Implementering af 4. generations fjernvarme
- Digitalisering i fjernvarmebranchen

Næste DBDH medlemsmøde afholdes hos Grundfos i Bjerringbro den 6. december. Vi håber derfor at I allerede nu vil sætte et stort kryds i jeres kalendere.

Vi glæder os nemlig til en rigtig spændende dag på Grundfos, hvor et af temaerne bliver en status på udrulning af fjernvarme i Danmark og i EU. Her skal vi bl.a. møde Morten Helveg Petersen, MEP; Christian Bjerrum Jørgensen, UM i Berlin; Nicolai Kipp Dansk Fjernvarme; og en dansk kommune med konkrete eksempler på tiltag for at udrulle fjernvarmen.

Et andet tema vi dykker ned i er Fjernvarmens rolle i fremtidens energisystem og udfordringer med 4 generations fjernvarme og digitalisering. Her kommer vi også omkring det vi kalder ”Nye Vilde Løsninger”, hvor en teknologileverandør og et forsyningsselskab går hånd i hånd og deler løsninger og resultater. Har din virksomhed input til denne del, så kontakt os for at aftale nærmere. Vi glæder os til at se alle jeres vilde løsninger blive delt i medlemskredsen.

Fjernvarmetorvet er ved at være en fast del af et succesfuldt medlemsmøde – fjernvarmeselskaber og leverandører præsenterer her udfordringer som drøftes med deltagerne. Her kan din virksomhed også være med – det er bare at sige frem!

Om formiddagen byder vi på site visits. Vi skal selvfølgelig se Grundfos produktion, men herudover får vi også en fremvisning af varmepumpecentral og pumpestationer for spildevand og ATES v/ Gudenåens Energiselskab.

Dagen sluttes af med middag i Grundfos gæstehus på Frisholt, hvor der også vil være mulighed for overnatning (efter først til mølle princippet).

 

 

 

 

 

 

 

 

Details

Date:
6. December 2022
Event Category: