Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Energikonference 2016

31. March 2016 @ 1:30 pm - 5:30 pm

Energikonference 2016

 

Tempo for den grønne omstilling er i fokus når Fjernvarmeindustrien den 31. marts inviterer branchen og politikere til energipolitisk konference på Christiansborg.

COP21 i Paris bekræftede at den grønne omstilling nu er global. Spørgsmålet er hvordan EU – og Danmark – vil positionere sig i den nye virkelighed. Vil Danmark fortsat være med i front? Markedet har fået et stærkt signal om at opskalere investeringer i grønne teknologier, og her spiller både fjernvarme og fjernkøling ind som veletablerede teknologier, der er en del af løsningen. Dette års konference giver indblik i baggrunden og resultaterne af Parisaftalen, og med det udgangspunkt belyses tempoet for den grønne omstilling i Danmark – samt hvilke nye udfordringer det giver for forsyningsselskaber og hvilken betydning det har for dansk erhvervsliv og eksport. Konferencen afsluttes med en debat med de politiske energiordførere.

Se mere i invitation: Energipolitisk Konference 2016

Tilmelding til konferencen og efterfølgende middag i Snapstinget sker elektronisk via dette link:   https://TILMELDING , senest den 14. marts.

Velkommen til en spændende dag på Christiansborg med indlæg fra politikere og en række kendte erhvervsfolk!

Details

Date:
31. March 2016
Time:
1:30 pm - 5:30 pm

Organiser

Venue

Energikonference 2016
Christiansborg
København , 1240 Denmark
+ Google Map