Home Uncategorized Energikonference Carlsberg Museum & Business Centre 26. marts

Energikonference Carlsberg Museum & Business Centre 26. marts

by dbdh

Fjernvarmeindustrien (DBDH & FIF Marketing) afholdt energikonference d. 26. marts på Carlsberg Museum & Business Centre – i direkte forlængelse af DBDH’s generalforsamling samme sted.

Der var lagt historiske rammer for konferencen, som blev afholdt i det oprindelige Glyptotek, som Carl Jacobsen byggede i tilknytning til sin private villa, inden samlingen blev for stor, og senere flyttet til Ny Carlsberg Glyptotek ved Tivoli.

Dette års konference tog udgangspunkt i mange af de muligheder der findes for at tænke nyt i fjernvarmebranchen, og konferencen bidrog til at klarlægge, hvor innovationen sker. Fjernvarmebranchen står overfor store udfordringer som samtidig giver nye muligheder der skal gribes og udnyttes.

Konferencen kom via de forskellige talere rundt om både rammebetingelser, nye teknologier, anlægsinvesteringer og drift af fjernvarmeanlæg. Et vigtigt spørgsmål for fremtidens fjernvarme er ikke mindst hvordan fjernvarmen opretholder sin konkurrenceevne over for alternative opvarmningskilder.

Læs mere og download præsentationer og billeder her