Home News DBDH medlemsmødet 1. juni i Løgstør (in Danish)

DBDH medlemsmødet 1. juni i Løgstør (in Danish)

by Linda Bertelsen

DBDH’s medlemsmøde blev afholdt 1. juni hos Kingspan | Logstor i Løgstør. Om formiddagen fik vi en spændende rundvisning i Logstor’s produktion. Herefter tog vi hul på mødet først med en varm velkomst efterfulgt af et oplæg fra Peter Jorsal om hvordan standarder skal give sikkerhed for høj kvalitet uden at bremse udviklingen.

Det helt store tema på dagen var cybersikkerhed og den store trussel for den kollektive infrastruktur. DBDH’s formand Jørgen Nielsen holdt et oplæg om Forsvar og planer, og Michael Noer DBDH’s næstformand, italesatte sikkerheden i fjernvarmeindustrien.

Om eftermiddagen var der en workshop om Standardisering med Birgitte Ostertag, Henryk Stawicki og Peter Jorsal og en workshop om Systemydelser med Thomas Brostrøm fra Centricia og Christian Ingerslev Sørensen fra EMD.

I kaffepausen drog vi på besøg hos Løgstør Fjernvarme a.m.b.a. hvor direktør Jette Nielsen viste os rundt og fortalte om udviklingen hos dem.

Dagens andet store tema var ”El-markeder og varme” af Tonny Dam Jensen fra Sdr. Felding Varmeværk med paneldebat med Thomas Brostrøm Christian Ingerslev Sørensen og Tonny Dam Jensen.

Dagen blev rundet af med fyraftensøl og ”en cirkulær opsang fra ølkassen” leveret af Elsebeth Arendt fra Kredsløb samt præsentationer fra to af vores nyeste medlemmer, nemlig Brugg Pipes med Lars Thystrup, Fenagy med Ebbe Nørgaard og Envafors med Carsten Lunde.

Se stemningsøjeblikke fra dagen herunder.