Loading Events

« All Events

Members meeting, Klarskovgaard

June 14 @ 12:15 - 23:30

Klarskovgaard

Kære medlemmer af DBDH,

Det er en fornøjelse at invitere jer alle til sommerens medlemsmøde den 14. juni 2017 i Korsør, hvor vi byder på gode foredragsholdere og masser af netværk.

Som allerede annonceret er fokus for mødet Nordamerika og Netværk. Nu vedhæfter vi  det fulde program med link til tilmelding.

Markedet for district energy i Nordamerika belyses fra flere fronter. Bl.a. vil Ken Smith, CEO, Ever-Green Energy, give os et indblik i forventningerne til udviklingen efter den nye Trump-administration, og herefter vil 2 x Jakob – henholdsvis Jakob Bjerregaard, Ambassaden i Washington, og Jakob Erik Scmidt, konsulatet i Toronto, belyse eksportmulighederne  – bl.a. gennem Danish District Energy Alliance (DDEA), med flere DBDH medlemsvirksomheder som partnere. Vi slutter Nordamerika af med et nyttigt indblik i DO’s and DONT’s.

Resten af mødet er dedikeret til netværk. En kæmpestor kapacitet på området er Mark Patterson, The Network Academy. Mark tager udgangspunkt i fællesskabet mellem et effektivt distribueret fjernvarmenet, og et effektivt distribueret professionelt netværk, og leverer værdifulde strategier, værktøjer og masser af tips og tricks til at skabe professionelle netværk.

 

Læs mere i det vedhæftede program HER, og glem ikke at sende tilmelding til mødet  senest 29. maj.

 

link til TILMELDING

 

Details

Date:
June 14
Time:
12:15 - 23:30

Organizer

DBDH

Venue

Klarskovgaard
Korsør Lystskov 30
Korsør, 4220 Denmark
+ Google Map