Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Members meeting

November 22

Thaisen hus

Members meeting

Kære medlemmer af DBDH,

Det er en fornøjelse at invitere jer alle til efterårets medlemsmøde den 22. november 2017, hvor vi sætter fokus på Innovation og Samarbejde – Øget Eksport.

DBDH skal være med til at udvikle samarbejde og netværk mellem medlemmer, og derfor dedikerer vi dette medlemsmøde til at belyse den sammenhængskraft vores branche har. Vi skal se på, hvordan vi til stadighed styrker sammenhængen yderligere i et samspil på tværs af industri, forsyning, rådgiver og universitet/forskning – til gavn for øget eksport. Vi skal høre spændende og relevante oplæg om emnet, som også vil omfatte konkrete eksempler på sådanne samarbejder på tværs. Endelig lægger vi op til en debat, hvor vi drøfter hvordan vi udvikler og styrker samarbejdet i fremtiden.

Men – men – vi tager emnet et skridt videre på Innovationstorvet – hvor du er inviteret!
Har din virksomhed nye innovationer og tiltag, du ønsker at drøfte med øvrige medlemmer af DBDH? Så meld dig til Innovationstorvet. Vi giver dig en stadeplads, hvor du møder samtlige af deltagerne på medlemsmødet i 5-6 runder af 10 minutter. Her får du en unik mulighed for at skabe interesse for din ide, og samle nye ideer og inspiration i dialog med de bedste i branchen. Fortæl om dine ønsker til udvikling, partnerskaber, eksportmarkeder og kom hjem med nye ideer og inspiration til videre udvikling.
Vi tilbyder denne mulighed til seks virksomheder, så kontakt os hurtigst muligt, hvis du ikke vil gå glip af dette!

Læs meget mere om hele mødet og netværks/aftenarrangementet i det vedhæftede program HER – og glem ikke at sende tilmelding til mødet SENEST 23. OKTOBER.

 

Details

Date:
November 22

Organizer

DBDH

Venue

Thaisen Hus
Assensvej 183, Hillerslev
Ringe, 5750 Denmark
+ Google Map